Så ~ vi satsar på en mysig sommarfestival i augusti
 
 
 
 
Mossagårdsfestivalen arrangeras i år med en gräns om 50 besökare till musik- och föreläsningscenen och med ett naturdedikerat picknick-café intill med tillhörande aktiviteter som rör sig utanför kriterierna för allmän sammankomst. Liten pepp-film.
Varmt välkomna den 28-30:e augusti till Mossagården i Veberöd!

Håll i - håll ut! Sitt inte för nära varandra inom festivalområdet. Tillsammans håller vi 2 meters avstånd och tillsammans hjälps vi åt att minska smittspridning.
 
Vi är väldigt glada att kunna erbjuda en ödmjuk sommarfestival med gott om utrymme och härlig ekologisk mat. Vi kör, absolut, räkna med oss, och satsar på nya datumen 28-30:e augusti. Vi kommer då att få äran att smygstarta och kicka igång EkoSeptember och det känns så härligt och underbart att jag blir alldeles varm i hela kroppen! Mer info om kampanjen Ekoseptember, där jag Ebba-Maria också är klimatambassadör, finner ni på heltenkelteko.se. Vi vill i år erbjuda en omtänksam utomhusfestival mitt i naturen där vi kan fokusera på friskvård och där det underbara samspelet mellan natur och kultur kan få spira. Hela familjen är välkommen!
Tankar kring biljettköp :-)   Ladda ner årets affisch :-)